Huisontruiming

Wij verzorgen zorgvuldige woning ontruimingen voor ouderen, mindervaliden en hulpbehoevenden na hun verhuizing en voor nabestaanden na een overlijden.

Achtergelaten bruikbare goederen krijgen een nieuwe bestemming via diverse stichtingen en niet- bruikbare goederen worden netjes en verantwoord afgevoerd en verwerkt. Waardevolle stukken kunnen worden getaxeerd en eventueel worden geveild via diverse media of veilinghuizen. Zo heeft u de kwaliteit van onze werkzaamheden en transparantie in de verkoop van bijvoorbeeld antiek, zonder tussenkomst van onduidelijke handelaren.

Tijdens onze werkzaamheden houden we rekening met discretie en de emotionele waarde van uw bezittingen en kijken we uit naar eventuele waardevolle, danwel verloren eigendommen.

Onze mogelijkheden bij een woning ontruiming:
Selecteren en transporteren van AChtergelaten bruikbare goederen naar u, familie of als u het niet meer wenst naar een van onze samenwerkende stichtingen;
Het verwijderen van niet-bruikbare goederen en deze verantwoord afvoeren en milieuvriendelijk laten verwerken;

Alle woningen worden leeg, netjes, fris en bezemschoon of stofzuigschoon opgeleverd. In geval van een koopwoning kunnen we ook in 2 fases werken:
1. In overleg met de makelaar deels leegruimen en verkoopklaar achterlaten
2. De woning na de verkoop geheel leegruimen conform de overeenkomst met de kopers.

Het goed bekijken van de inboedel is belangrijk. Wij weten dat dit op zorgvuldige wijze moet gebeuren, zodat alle goederen de juiste bestemming krijgen. Ook het regelen van transport is een punt van aandacht. Naast het verdelen van de inboedel, krijgt u bij een woningontruiming te maken met eisen van verhuurder, makelaar of woningbouwmaatschappij. De woning moet vaak helemaal in lege en originele staat worden opgeleverd en goed worden schoongemaakt. 

Tenslote werken wij uitsluitend met medewerkers en collega's die beschikken over een "Bewijs van goed gedrag"